RÓLUNK

TENGERI VITORLÁSTANFOLYAMAINK BEMUTATÁSA:

Vitorlás oktatással foglalkozunk, tengeri bázisunk Zadarban van, az iskola vezetője Kovács Péter

Balatoni vitorlás tanfolyamainkról a www.vitorlasiskola.hu oldalunkon, a dunai kisgéphajó képzésről pedig a www.motorcsonakjogsi.hu lapunkon olvashatsz.

A TENGERI VITORLÁZÁS MINDEN RÉSZÉRE SZERVEZÜNK TANFOLYAMOKAT:

  • 12 mérföldes Skipper B tanfolyam
  • mérföld korlátozás nélküli Skipper C tanfolyam
  • tengeri vitorlás manővertréning

A Skipper B és Skipper C vizsgára felkészítő tanfolyamainkon a tengeri vitorlás jogosítvány megszerzése a cél. A képesítés egyben motoros hajók vezetésére is jogosít. A tengeri vitorlás manővertréningeken és a tengeri vitorlás túrán pedig a biztonságos önálló hajózáshoz szükséges vitorlázótudást bővíthetik vendégeink.

Ami programjainkat megkülönbözteti más tanfolyamoktól:

  • saját tengeri oktatóvitorlásunk van
  • tanfolyamainkon a gyakorlaton van a hangsúly

Oktatóhajónk egy oktatásra külön felszerelt vitorláshajó (vannak tanfolyamok, ahol last minute-ben bérelt charterhajókon oktatnak, illetve vannak tanfolyamok, ahol csak elméleti a képzés, gyakorlat nélkül. Őket nem biztos, hogy érdemes választani…). A mi tanfolyamainkon minden a gyakorlatról szól: szeretünk hajózni és értünk is hozzá.

A tanfolyamokhoz olyan körülményeket biztosítunk, hogy Neked csak a gyakorlással kelljen foglalkozni: szállodai szállást kedvezményes áron, elméleti tananyagot (már a jelentkezés után megkapod) teljes körű vizsgaadminisztrációt. Tanfolyamunkon a biztonság kiemelt fontosságú, oktatásunk türelmes és jó hangulatú.

Az a célunk, hogy megtanulj biztonságosan hajózni, jól érezd magad, barátként gyere vissza a haladó képzésre vagy tengeri túrára és ajánld a tanfolyamunkat ismerőseidnek is!

A tanfolyamismertetőkben igyekeztünk mindent alaposan bemutatni. Gyakori Kérdések-Válaszokat is találsz. Az űrlapon egyszerűen és gyorsan tudsz jelentkezni a tanfolyamra. Ha olyan kérdésed lenne amire nem találod meg a választ a honlapon, a info@tengerijogsi.hu címen írhatsz nekünk.

SZEREZD MEG A TENGERI JOGOSÍTVÁNYT ÉS HAJÓZZ ÖNÁLLÓAN A TANFOLYAM UTÁN!

tengeri vitorlástanfolyamainkon a hangsúlyt a vitorlás gyakorlati oktatásra helyezzük és a tengeri vizsgára is alaposan felkészítünk.

JELENTKEZÉS

a TANFOLYAMOK menüpont alatti tanfolyamismertetőkben a
JELENTKEZÉSI ŰRLAPON tudsz jelentkezni (azonnali választ kapsz)

Szeretettel várunk!